Πέμπτη 3 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: Νεκρός έπεσε Πακιστανός μετανάστης ύστερα από πυροβολισμούς, χτες τα ξημερώματα στον Αγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, στις 4.30, άγνωστος περίμενε τον άτυχο άνδρα - τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά - στην οδό Καλύμνου όπου και τον πυροβόλησε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στο λαιμό. Αμέσως μετά, ο δράστης εξαφανίστηκε. Το θύμα εργαζόταν ως διανομέας φαγητού και πάνω του βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τόσο χρήματα όσο και το πορτοφόλι του.

ΔΥΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ εκδηλώθηκαν χτες, με διαφορά περίπου μισής ώρας στην Κορινθία που τελικά τέθηκαν υπό έλεγχο νωρίς το απόγευμα. Η πρώτη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στη θέση Κυρά Βρύση του Λουτρακίου. Μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο, στις 4 το απόγευμα, έκαιγε χορτολιβαδική και δασική έκταση. Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 1.20 στα Εξαμίλια και κατέκαψε γεωργική έκταση.

ΝΕΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από τις προχτεσινές εκλογές, εκλέχτηκε ο καθηγητής Σίμος Σιμόπουλος και αντιπρυτάνεις οι Ιωάννης Αβαριτσιώτης και Αντωνία (Τόνια) Μοροπούλου.

ΑΣΩΠΟΣ: Προσφυγή στο ΣτΕ κατάθεσε ο Δήμος Οινοφύτων ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης του ποταμού.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ: Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν σήμερα και αύριο οι συμβολαιογράφοι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ