Σάββατο 13 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΙΖΑΪ: Να διερευνήσει τα όσα είπε ο Αλκετ Ριζάι στον εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Γ. Αγγελή, μετά την απόφαση για την καταδίκη του, διέταξε ο εισαγγελέας Εφετών Γ. Σακελλάκος. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του δικαστηρίου εκνεύρισε τον Ριζάι, που πέταξε ένα χαρτομάντιλο και είπε στον εισαγγελέα «εσύ θα τα πεις με τη Σέχτα Επαναστατών. Θα δεις».

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Την τελευταία του πνοή άφησε χτες το πρωί στις 8.10 ένας οδηγός, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο, σε φυλασσόμενη διάβαση, λίγο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Καρδίτσας. Ο οδηγός του οχήματος παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλα.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ από τις αρχές η δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο, στις 11 του περασμένου Μάη, στην οδό Σαπφούς 44, στην Καλλιθέα. Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, δράστες είναι δύο Παλαιστίνιοι 30 χρόνων, ένας Αλγερινός 35 χρόνων κι ένας Ιρακινός 25 χρόνων. Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ανθρωποκτονία σχεδίασε ο 35χρονος επειδή το θύμα είχε πάρει εργολαβία για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μια οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει ο δράστης.

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ αγκυροβόλησε χθες το πρωί το πλοίο «STROFADES 4», σημαίας Μάλτας (διαχειρίστρια εταιρεία «IONIAN BRIDGE SHIPPING MANAGEMENT»). Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Λιμενικού Σώματος το «εν λόγω πλοίο βρισκόταν στη Ντέρνα της Λιβύης, με πλήρωμα 16 αλλοδαπούς (10 Ουκρανούς, 6 Αιγυπτίους και τον εκπρόσωπο της εταιρείας) και καθώς απέπλεε, επιβιβάστηκαν 10 ακτιβιστές και 7 Λίβυοι αστυνομικοί. Η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας λόγω διαφορών που αφορούσαν στη μεταφορά φορτηγών οχημάτων με ανθρωπιστική βοήθεια για το λιμάνι EL RAIS της Αιγύπτου».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ