Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧΤΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ στις 03.39, στην Καισαριανή, στην οδό Ευφρονίου, άγνωστοι δράστες, αφού τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό έξω από το ξενοδοχείο «Caravel», τον πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε τζάμια της εισόδου του κτηρίου.

ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ του, το Συμβούλιο Εφετών, αποφάσισε να παραμείνουν στη φυλακή πατέρας και γιος, Σοφοκλής και Θεόδωρος Πρινιωτάκης. Να σημειωθεί ότι κατηγορούνται (κακούργημα) για την υπόθεση της αγοράς του δομημένου ομολόγου του ΤΕΑΔΥ, αξίας 280 εκατ. ευρώ, μέσω της «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», το 2007. Το ομόλογο υπερτιμήθηκε και πήγε σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία. Να υπενθυμίσουμε ότι η εισήγηση της εισαγγελέως ήταν να αποφυλακιστεί μόνο ο γιος με όρους.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ τους στο διαδίκτυο, του Παναγιώτη Αργυρού και του Γεράσιμου Τσάκαλου για συμμετοχή τους στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», η δικογραφία για τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα, διαβιβάζεται από την 2η ειδική ανακρίτρια, στο Εφετείο. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη έχει ήδη προσδιοριστεί για τις 17 Ιανουαρίου του 2011.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ