Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ πέταξε χτες ομάδα ατόμων κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου σε ΚΑΠΗ των Αγ. Αναργύρων, διακόπτοντας την ομιλία του. Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στο «Mega» ο Α. Λοβέρδος δήλωσε ότι η ομάδα αυτή εισέβαλε στην αίθουσα όχι για να διαμαρτυρηθεί, αλλά για να δείρει κόσμο.

ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 20 αλλοδαπών εκμεταλλεύονταν δύο Ελληνες και μία υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορίας ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ανηλίκων με σκοπό την επαιτεία. Οι Ελληνες παρείχαν στέγη στους 20 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι 10 ήταν ανήλικοι, σε κτίριο που είχαν στην κατοχή τους, στην οδό Θεμιστοκλέους έναντι «ενοικίου» 5 ευρώ την ημέρα. Οι 10 ενήλικες αλλοδαποί, βουλγαρικής και ρουμανικής υπηκοότητας, αλλά και οι 10 ανήλικοι είχαν προχωρήσει - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. - στην επαιτεία, για να ζήσουν, αλλά και να ...πληρώνουν το ενοίκιο στους δύο κατηγορούμενους. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα, ενώ στο κτίριο βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 3.293 ευρώ.

ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των οργανισμών και υπηρεσιών διαχείρισης των απορριμμάτων εξέφρασαν χτες οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να ανοίξει το δρόμο ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας και να δώσει την ανακύκλωση σε ιδιωτική εταιρεία. Στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε χτες ο σύλλογος εργαζομένων, δήλωσε ότι παλεύει για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, ενώ προειδοποίησαν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και σε αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Μαυρορράχης σε περίπτωση που μείνουν απλήρωτοι, εξαιτίας των ανεξόφλητων οφειλών που έχουν οι δήμοι προς το Σύνδεσμο ΟΤΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προκαταρτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τον εφοριακό που φέρεται να υπεξαίρεσε δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΚΓ' ΔΟΥ Αθηνών και να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ