Τετάρτη 25 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κατάφερε ένας 26χρονος να κλείσει ραντεβού με έναν 31χρονο και να τον σκοτώσει, γιατί θεωρούσε πως είχε σχέση με την πρώην κοπέλα του. Ο 26χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έκλεισε ραντεβού στον 31χρονο στη Λ. Σουνίου και όταν ο τελευταίος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Το έγκλημα έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο και ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον Αλιμο και προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη πέφτοντας στη θάλασσα. Ομως, δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΡΑΠΕΤΗ: Ενας 29χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι του στο Περιστέρι. Για τη σύλληψή του, μάλιστα, χρειάστηκε και η επιστράτευση διαπραγματευτή, καθώς στην κατοχή του είχε όπλο και απειλούσε να το χρησιμοποιήσει. Η Αστυνομία χρειάστηκε να περιμένει αρκετές ώρες, καθώς δίπλα στο σπίτι που έμενε ο 29χρονος υπήρχαν τέσσερα σχολεία, δύο δημοτικά και δύο νηπιαγωγεία. Ετσι, λίγο πριν τις 12, συνελήφθη τόσο ο καταζητούμενος, όσο και μία γυναίκα που ήταν μαζί του. Στην έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα βρέθηκαν καλάσνικοφ, σφαίρες και χειροβομβίδες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ με χρηματική εγγύηση (70.000 ευρώ) αφέθηκε, μετά την απολογία της, η συμβολαιογράφος Κ. Πελέκη - Βουλγαράκη, κατηγορούμενη για την υπόθεση των λεγόμενων ανταλλαγών μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου. Η σύζυγος του πρώην υπουργού της ΝΔ είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι λεγόμενες ανταλλαγές μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου πραγματοποιήθηκαν, αφού προηγήθηκαν «ειλημμένες πολιτικές αποφάσεις, διαχρονικά δύο κυβερνήσεων, οι οποίες με τους αρμόδιους εκάστοτε υπουργούς τους, φρόντισαν να υλοποιήσουν την πολιτική αυτή απόφαση.

ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ έπεσε από αγνώστους, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 67χρονος γιατρός το απόγευμα της Κυριακής. Το θύμα αφέθηκε ελεύθερο από τους δράστες, προχθές το βράδυ και αφού πρώτα η οικογένειά του έδωσε άγνωστο χρηματικό ποσό ως λύτρα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ