Πέμπτη 5 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΦΕΔΡΕΙΑ: Προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της λεγόμενης εργασιακής εφεδρείας κατέθεσαν η ΑΔΕΔΥ και η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υποστηρίζοντας ότι η εφαρμογή της παραβιάζει πλειάδα συνταγματικών διατάξεων (άρθρα 103, 80,73, 74, 2, 4, 5), καθώς και την εργατική νομοθεσία. Επίσης, ζητούν οι προσφυγές να εισαχθούν προς συζήτηση απευθείας στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ: Κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ φέρεται να χρωστούσε ένας 55χρονος που συνελήφθη χτες από αστυνομικούς του Τμήματος Αιγάλεω. Η σύλληψη του ιδιοκτήτη εταιρείας μαρμάρων στα Γιάννενα, έγινε μετά από εντάλματα εις βάρος του, για χρέη προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΙ κουκουλοφόροι εισέβαλαν, χτες τα ξημερώματα, στο ξενοδοχείο «Τασία» στα Χάνια Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ακινητοποίησαν και έδεσαν την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, χτύπησαν το γιο της που έχασε τις αισθήσεις του και, αφού έκλεψαν χρυσαφικά και χρήματα, εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην εθνική οδό Τσαγκαράδας - Βόλου, κοντά στο Δέλτα Νεοχωρίου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ