Τρίτη 17 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ για πολλοστή φορά, πήρε χτες στο Εφετείο η εκδίκαση των αιτήσεων αναστολής εκτέλεσης ποινής του Π. Μασούρα και της Κ. Καρακατσάνη λόγω μη καθαρογραφής της απόφασης. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτίουν ποινή κάθειρξης, μετά την καταδίκη τους στην πρώτη δίκη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», 11 χρόνια και 6 μήνες ο πρώτος και 11 χρόνια η δεύτερη. Το δικαστήριο τότε παρά την πρόταση του Εισαγγελέα δεν είχε αναστείλει την εκτέλεση της ποινής τους. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο σε 8 μέρες η απόφαση πρέπει να έχει καθαρογραφεί, διαφορετικά σε διάστημα 15 ημερών υπάρχει πειθαρχική ευθύνη του Προέδρου. Από την ημέρα της απόφασης έχουν περάσει 6 μήνες...

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟ: Ενας 41χρονος, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, έπεσε νεκρός μετά από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, στην Πάχη Μεγάρων, το βράδυ της Παρασκευής. Ο νεκρός φέρεται να είχε ληστέψει νωρίτερα ένα μίνι μάρκετ μαζί με μία γυναίκα, η οποία δήλωνε στην Αστυνομία πως είναι ξαδέλφη του.

ΕΚΡΗΞΗ: Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα έξω από το κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

ΠΑΡΑΝΟΜΟ «ΚΑΖΙΝΟ»: Αλλη μία έφοδο σε «παράνομο καζίνο» πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου, σε «ίντερνετ καφέ» στο κέντρο της Αθήνας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ