Τρίτη 31 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΙΤΗΣΗ αποφυλάκισης κατέθεσε χτες, στην ειδική εφέτη ανακρίτρια Ειρ. Καλού, ο ηγούμενος Εφραίμ που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Στην αίτηση ζητείται η αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Ο ηγούμενος που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αναφέρει πως δεν είναι ύποπτος φυγής ενώ έχει και γνωστή διαμονή.

ΚΑΙ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ για πολλοστή φορά, ζήτησαν χτες από τον εισαγγελέα Γ. Δραγάτση οι συνήγοροι του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί η λήξη της διαπραγμάτευσης, χωρίς να υπάρξει συμφωνία για την επιστροφή των δανείων, με τη νέα «Proton Bank». Μετά την απόφαση του εισαγγελέα να μην κάνει δεκτή τη νέα προθεσμία, η δικογραφία αναμένεται να κλείσει χωρίς να έχει δώσει εξηγήσεις ο Λ. Λαυρεντιάδης.

«ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ οι κρατούμενοι παρά μόνο στις τουαλέτες!» Η προειδοποίηση αυτή προέρχεται από το διευθυντή των φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος με έγγραφό του προς τις αρμόδιες αρχές γνωστοποιεί τη δραματική κατάσταση των φυλακών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ανθρώπων. Ανάλογες επιστολές έχουν αποστείλει και οι διευθυντές των φυλακών Κορυδαλλού και Τρίπολης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ