Τρίτη 10 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του κέρδιζε την εμπιστοσύνη ανήλικων παιδιών - παικτών της ομάδας και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 57χρονος σε άλλες περιπτώσεις πρόσφερε και χρήματα προκειμένου να πλησιάσει τα ανήλικα αγόρια. Εις βάρος του ασκήθηκε, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στην πλ. Συντάγματος, στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας, μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε δύο ένστολους αστυνομικούς που κατέβαιναν τα σκαλιά από την Οθωνος προς την πλατεία Συντάγματος. Ο ένας από αυτούς ακινητοποιήθηκε και δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Κάποιοι από το πλήθος επενέβησαν και υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό βαν που ήταν σταθμευμένο στη Φιλελλήνων. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, αφαίρεσαν το αστυνομικό μπουφάν με τη ζώνη του και τα κρέμασαν σε ένα δέντρο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ άφησε πίσω της η έκρηξη και στη συνέχεια η φωτιά που εκδηλώθηκε στα γραφεία της Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Θεοφιλοπούλου στο Ν. Κόσμο. Η έκρηξη, που οφείλεται σε εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από πέντε γκαζάκια, και η φωτιά συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις 2 χτες τα ξημερώματα. Η πυρκαγιά κατέστρεψε το ισόγειο του κτιρίου, ενώ εμφανή ήταν και τα σημάδια στον πρώτο όροφο, όπως και στα γειτονικά κτίρια.

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ:Μέχρι τις 13/12/2012 θα ισχύουν οι ευνοϊκές διατάξεις για τους ελαφροποινίτες κρατούμενους, του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου (4043/2012) για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ενώ περιλαμβάνει όχι μόνο τους ήδη κατάδικους αλλά και όσους συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις του νόμου κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα των 10 μηνών, δηλαδή από τη δημοσίευση του νόμου μέχρι τις 13 Δεκέμβρη. Αυτό αναφέρεται σε γνωμοδότηση του Αν. Κανελλόπουλου, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ