Σάββατο 7 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ που επρόκειτο να καταθέσουν χτες στη δίκη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» έλειπαν από το δικαστήριο. Οι κατηγορούμενοι, με αφορμή τα παραπάνω έθεσαν εκ νέου το θέμα των μαρτύρων που έχουν περάσει από τη διαδικασία χωρίς να έχουν σχέση. Επίσης, τέθηκε ακόμη μια φορά από τους κατηγορούμενους το θέμα του τότε διευθυντή της «αντιτρομοκρατικής» και κομβικού μάρτυρα Δ. Χωριανόπουλου που ακόμα δεν έχει προσέλθει στο δικαστήριο για να καταθέσει.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ξεκίνησαν από χτες, οι Γ. Καραγιαννίδης, Α. Μητρούσιας, Κ. Σακκάς που έχουν καταδικαστεί ή κατηγορούνται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση της συγκατηγορούμενής τους Στέλλας Αντωνίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας με ομόφωνη απόφασή του προχωρά σε απεργία πείνας από σήμερα μέχρι και τις 13 Απρίλη με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ