Τετάρτη 6 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ χτες τελικά, η Στέλλα Αντωνίου και μετά τη συμπλήρωση του 18μηνου (ανώτατο όριο προφυλάκισης). Να υπενθυμίσουμε ότι η Σ. Αντωνίου που κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται εξειδικευμένη παρακολούθηση. Στη διάρκεια της προφυλάκισής της, η συνήγορός της, υπέβαλλε στο Συμβούλιο Εφετών πολλές αιτήσεις αποφυλάκισης και προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις για τη σοβαρότητα της κατάστασης, όλες απορρίφτηκαν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους περιοριστικούς όρους που της έχουν επιβληθεί είναι και η απαγόρευση εισόδου στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στους προαύλιους χώρους αυτών. Ο ίδιος όρος έχει επιβληθεί και σε άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση που αποφυλακίστηκαν μετά την παρέλευση του 18μηνου.

ΕΠΙΘΕΣΗμε βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο κτίριο που στεγάζεται ο «ΣΚΑΪ» στο Φάληρο. Σύμφωνα με μάρτυρες οι άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, σταμάτησαν απέναντι από το κτίριο επί της Λ. Κηφισού και πέταξαν τις εμπρηστικές βόμβες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ: 583 προσλήψεις εποχικών ενέκρινε το ΣτΕ με βάση το άρθρο 28 του Ν. 2190/1994. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τρεις μήνες, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες παιδικών εξοχών - κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος του υπουργείου Υγείας και σε ΚΑΠΗ. Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη εποχικού προσωπικού 480 ατόμων για 8 μήνες στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης για τις ανάγκες τριών εργοστασίων παραγωγής και δύο υποκαταστημάτων συσκευασίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαλε ποινή 100 βαθμών στον Α. Τσοχατζόπουλο για το κινητό τηλέφωνο που κατείχε εντός της φυλακής. Σημειώνεται ότι οι βαθμοί ποινής που μπαίνουν στο ατομικό δελτίο λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση της συμπεριφοράς του κρατουμένου, σε περιπτώσεις υφ' όρων απόλυσης, χορήγησης άδειας, του ευεργετικού υπολογισμού ημερών ποινής κλπ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ