Παρασκευή 29 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ συνολικά 101 αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων προχώρησε το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. Οι 61 ήταν από το Πακιστάν, 26 από το Μπαγκλαντές, πέντε από Αλβανία, τέσσερις από Γεωργία, δύο από Ουκρανία, ένας από Λευκορωσία, ένας από Λιβύη και ένας από Νιγηρία. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χτες στις 16.11 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ιστιαίας Εύβοιας και με εστιακό βάθος 26 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή ακόμη και σε περιοχές της Αττικής, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής 40χρονος για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχτές στην Ανω Γλυφάδα. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο συλληφθείς οδηγήθηκε χτες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας, με την κατηγορία εμπρησμού από αμέλεια, καθώς εκτελούσε θερμές εργασίες στο ύπαιθρο.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της απάτης, της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης συνελήφθησαν δύο παπάδες στα Φάρσαλα. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία της Οικονομικής Επιθεώρησης Θεσσαλίας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου στις μισθοδοτικές καταστάσεις της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων που έχουν κοινοποιηθεί στη ΔΟΥ Φαρσάλων, βάσει των οποίων καταβάλλονται οι μισθοί του εφημεριακού κλήρου του Δήμου Φαρσάλων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες ιερείς, αρμόδιοι σε θέματα διαχείρισης μισθοδοσίας των ιερέων της προαναφερόμενης Μητρόπολης, κατέθεσαν στη ΔΟΥ Φαρσάλων πλαστογραφημένη κατάσταση μισθοδοσίας επιδόματος ιερέων της επαρχίας Φαρσάλων, η οποία εμφάνιζε προβλεπόμενη κρατική δαπάνη αξίας 28.864 ευρώ αντί του ορθού 8.864 ευρώ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στο λόφο του Στρέφη. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χτες νωρίς το πρωί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συνεπικουρούνταν από ελικόπτερο. Η επίδειξη της αστυνομικής ισχύος απέφερε 15 προσαγωγές από παράπηγμα της περιοχής το οποίο ρευματοδοτούνταν παράνομα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ