Σάββατο 14 Ιούλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, η σωφρονιστική υπάλληλος που έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση της απόδρασης κρατουμένης από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Η κρατούμενη, σέρβικης καταγωγής, ήταν υπόδικη για κλοπές και ληστείες και για την απόδρασή της εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι εργαζόταν ως ελαιοχρωματίστρια εντός του σωφρονιστικού καταστήματος. Από τον υπουργό διετάχθη και πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ έρευνα διεξάγει και η Ελληνική Αστυνομία.

ΔΙΟΔΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ: Με κοινή Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Στ. Καλογιάννης αναβάλλεται, μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη 2012, η αύξηση στα χαράτσια των διοδίων κατά 20% (σε 2,40 ευρώ από 2) στους πέντε σταθμούς είσπραξης που ήδη λειτουργούν στην Εγνατία οδό, που επρόκειτο να επιβληθεί από τις 17 Ιούλη. Με την ίδια απόφαση προβλέπεται η έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη σταθμού είσπραξης διοδίων στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Χρυσούπολης Καβάλας, από τις 15 Γενάρη 2013.

ΣΥΛΛΗΨΗ: Ενας 44χρονος συνελήφθη από άνδρες της Πυροσβεστικής, καθώς κατηγορείται πως είχε βάλει κατά λάθος την περασμένη Τετάρτη την πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας. Ο εισαγγελέας, του άσκησε δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ