Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟΣ από ηλεκτροπληξία έπεσε ο Γ. Κίτσιος, 27 χρονών, από τον Αγιο Γεώργιο Φερών Μαγνησίας, όταν το ανυψωτικό μηχάνημα του τρακτέρ που χειριζόταν, σε χωράφι του, ακούμπησε σε καλώδιο ρεύματος.

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ μηχανισμός εξερράγη χτες, στα χέρια ενός 33χρονου στην οδό Ωραίας Ελένης στη Σπάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και αναμένονται ανακοινώσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το γεγονός συσχετίζεται από την Αστυνομία με περιπτώσεις δράσης συμμορίας εκβιαστών ή επιθέσεις με προσωπικά κίνητρα.

ΒΛΑΒΗ στην αριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε προχτές, λίγο πριν τις 11 τη νύχτα, το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Σκιάθος Εξπρές», ενώ ήταν εν πλω από Αλόννησο προς Σκιάθο και μετέφερε 118 επιβάτες. Πλέοντας με μια μηχανή, πήγε κατευθείαν στο λιμάνι του Βόλου και δεν παρέλαβε τους 150 επιβάτες που το ανέμεναν στη Σκιάθο.

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣτΕ επελέγη από το Υπουργικό Συμβούλιο, ο Κ. Μενουδάκος, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Η εισήγηση για το πρόσωπο του Κ. Μενουδάκου ήταν του υπουργού Δικαιοσύνης, Α. Ρουπακιώτη κι έγινε αποδεκτή και από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους. Ο νέος αντιπρόεδρος διαδέχεται τον Π. Πικραμμένο, ο οποίος διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Το Υπουργικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφαση, επέλεξε στη θέση των αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου τους αρεοπαγίτες Σπ. Ζιάκα, Χαρ. Δημάδη, Β. Λυκούδη και Γ. Γιαννούλη, ακολουθώντας την εισήγηση του υπουργού. Στη θέση της αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου επελέγη η Γ. Καλαμπαλίκη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ