Πέμπτη 4 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΝΟΜΗ και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που είχε προκηρύξει για σήμερα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με αποτέλεσμα αργά χτες το βράδυ το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να αποφασίσει την αναστολή της, προειδοποιώντας πάντως την κυβέρνηση ότι «θα επανέλθει».

ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ(εκτίονται τα 25) μετά από συγχώνευση καταδικάστηκαν χτες με απόφαση του δικαστηρίου, τα μέλη (σ.σ. όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει) της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» Ν. Μαζιώτης, Π. Ρούπα και Κ. Γουρνάς. Επίσης σε 7 χρόνια, χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεσή τους, καταδικάστηκαν οι Β. Σταθόπουλος και Χ. Κορτέσης για το αδίκημα της ένταξης στην εν λόγω οργάνωση. Οι ίδιοι αρνούνται κάθε συμμετοχή. Οι συνήγοροί τους είχαν ζητήσει στη διάρκεια της διαδικασίας αποφάσεις ισορροπημένες και αναλογικές και όχι ποινές εφαρμογής του «δικαίου του εχθρού». Αθώοι κρίθηκαν, λόγω αμφιβολιών οι Σ. Νικητόπουλος, Κ. Κάτσενος και Μ. Μπεραχά (σ.σ. η γυναίκα του Κ. Γουρνά). Στο δικαστήριο είχαν προσέλθει αρκετά άτομα για συμπαράσταση στους κατηγορούμενους.

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ: Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε χτες στις 4 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στη γέφυρα Βαρυμπόμπης στην Κηφισιά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ