Τρίτη 30 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ εγγονός της και άλλα τέσσερα άτομα είναι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι δράστες της δολοφονίας μιας 75χρονης που βρέθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη νεκρή στο σπίτι της στο Ν. Ηράκλειο. Από την άλλη, συνελήφθη ένας 19χρονος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του παππού του που σημειώθηκε το Σάββατο.

ΣΕΙΣΜΟΣ μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.31 προχτές το απόγευμα στην περιοχή του Αστρους Κυνουρίας. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7.49 το πρωί της ίδιας μέρας σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών στο θαλάσσιο χώρο βορειοανατολικά του Αιγίου.

Ο ΔΗΜΟΣΛυκόβρυσης - Πεύκης προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη, αναιτιολόγητη και αβάσιμη η απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία ο καταυλισμός των αθιγγάνων μεταφέρεται από την περιοχή του Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης. Οπως αναφέρεται στην προσφυγή, ο καταυλισμός των Ρομά πρόκειται να μετεγκατασταθεί στην Πεύκη σε έκταση 4.660 τ.μ. και σε χώρο που στεγάζονται 4 ερευνητικά Ινστιτούτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία έχουν μοναδική και σπάνια πανελλαδικά γενετική συλλογή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ