Πέμπτη 6 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΥΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ εκδηλώθηκαν - από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - χτες τα ξημερώματα σε Καστέλα και Κορυδαλλό. Συγκεκριμένα, στις 4.30 ξέσπασε φωτιά σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Β. Παύλου 55 στην Καστέλα και οι 15 πυροσβέστες με τα τρία οχήματα που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια. Περίπου 30 λεπτά αργότερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ακατοίκητο κτίριο στον Κορυδαλλό, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 237, που αντιμετωπίστηκε από 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα του Σώματος.

ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να σταματήσει την απεργία πείνας που ξεκίνησε. Οπως μας κατήγγειλε ο εποχικός πυροσβέστης Μ. Δ., το πρωί της Δευτέρας εγκαταστάθηκε στο άλσος Στρατού, δίπλα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ξεκινώντας απεργία πείνας ως διαμαρτυρία για την καθυστέρηση της πρόσληψης των εποχικών πυροσβεστών. Ομως, αργά το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο σημείο αστυνομική δύναμη ο επικεφαλής της οποίας τον απείλησε πως αν δεν σταματήσει την απεργία πείνας θα προσαχθεί για τα... περαιτέρω, αναγκάζοντάς τον σε αποχώρηση.

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ η διαδικασία του αυτόφωρου για την πάταξη των περιβαλλοντικών εγκλημάτων, καθώς και η αφαίρεση αδειών λειτουργίας στις περιπτώσεις ηχορύπανσης από κέντρα διασκέδασης ζητάει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Δασούλας με τρεις εγκυκλίους προς τους συναδέλφους του προϊστάμενους Εισαγγελιών της χώρας.

ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ της δολοφονίας μίας 20χρονης παρουσιάζει η Αστυνομία έναν 38χρονο τον οποίο αναζητά. Οπως ανακοινώθηκε, θύμα και κατηγορούμενος έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στον Αγ. Παντελεήμονα. Αγνωστο - μέχρι στιγμής - για ποιο λόγο, η 20χρονη βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της 5ης Οκτώβρη του 2010 στην περιοχή Β' Λιμανάκι της Βουλιαγμένης, ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι. Αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν τον 38χρονο στο παραπάνω διαμέρισμα, το οποίο όμως είχε εγκαταλείψει.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ