Παρασκευή 12 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε χτες το πρωί σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που επεκτάθηκε σε δυο μέτωπα, συνέδραμαν επίγειες δυνάμεις από την Καβάλα, την Ελευθερούπολη, τη Δράμα και την Ξάνθη, δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου «Πεζετέλ» και δυο ελικόπτερα που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού. Λόγω της δύσβατης περιοχής όπου ξέσπασε και εξαπλώθηκε γρήγορα η φωτιά αλλά και των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Ωστόσο, απ' όλες τις πυροσβεστικές δυνάμεις καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί θέτοντας σε κίνδυνο σπίτια στους οικισμούς της Νέας Ηρακλείτσας και της Νέας Περάμου που βρίσκονταν πολύ κοντά στα μέτωπα της πυρκαγιάς.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΑ κρίθηκε χτες η 31χρονη γυναίκα που κατηγορείται για το φόνο του τριών μηνών βρέφους της στο Αλεποχώρι Αχαΐας. Η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Θήβας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η δικηγόρος που ορίστηκε για την υπεράσπισή της δήλωσε ότι θα ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της 31χρονης.

ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα σωματεμπορίας στο νομό Λάρισας διέταξαν χτες ανακριτής και εισαγγελέας. Πέραν των δύο αστυνομικών προφυλακίστηκαν ακόμη δύο από τους 20 συνολικά συλληφθέντες για την υπόθεση. Το κύκλωμα σωματεμπορίας που εξανάγκαζε αλλοδαπές γυναίκες να εκδίδονται, εξαρθρώθηκε την περασμένη βδομάδα από την Ασφάλεια Λάρισας, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων σε νυχτερινά μαγαζιά σε Λάρισα, Ελασσόνα και Αγιά. Οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί, αξιοποιώντας την ιδιότητά τους, βοηθούσαν ώστε να μην αποκαλυφθεί η δράση της σπείρας. Μετά τη σύλληψή τους τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους ένορκη διοικητική εξέταση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ