Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 60 ετών έχασε χτες τη ζωή της όταν έπεσε - για άγνωστη προς το παρόν αιτία - από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το σημείο της πτώσης, την οδό Ιδομενέως στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου» όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ: Αλλη μία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό Ρομά πραγματοποιήθηκε χτες, αυτή τη φορά στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 47 αστυνομικοί ανάμεσά τους δύο διμοιρίες των ΜΑΤ με 17 οχήματα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, και δύο αστυνομικά σκυλιά. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, ελέγχθηκαν 566 άτομα, προσήχθησαν 102 από τους οποίους οι 17 συνελήφθησαν. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 78 οχήματα και 34 σπίτια. Οι επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά ξεκίνησαν στις 29 του περασμένου Ιούλη στην Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια των αθρόων ελέγχων προσήχθησαν 4.235 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 432.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ: Με ένα μπλοκάκι στο χέρι βρίσκονται οι άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να «κόβουν» σωρηδόν κλήσεις σε όλη τη χώρα. Μετά το «σαφάρι» στο κέντρο της Αθήνας, για την παράνομη στάθμευση, με την ευκαιρία της εξόδου όσων πολιτών είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από τις πόλεις για το Δεκαπενταύγουστο, η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τρόπο να γεμίσει τα μπλοκ των παραβάσεων. Και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έδωσε χτες στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μέσα στα μέτρα για την είσοδο και την έξοδο των εκδρομέων, τα πολλά μπλόκα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο έφεραν έσοδα. Συνολικά, από τις 14 έως και τις 18 Αυγούστου ελέγχθηκαν 75.905 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 19.220 παραβάσεις με κυριότερες την υπερβολική ταχύτητα (2.827), τη μη χρήση προστατευτικού κράνους (929), τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας (519) και τη χρήση κινητού τηλεφώνου (203). Οι ... λοιπές τροχονομικές παραβάσεις φτάνουν τις 13.800. Από την άλλη, προχτές, κατά τους ελέγχους της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας για παράνομη στάθμευση, κόπηκαν 893 κλήσεις εκ των οποίων 642 σε επιβατικά αυτοκίνητα, εννέα σε ταξί, 219 σε μοτοσικλέτες, 22 σε φορτηγά και μία σε λεωφορείο. Επίσης, αφαιρέθηκαν 73 ζευγάρια πινακίδων κυκλοφορίας από αυτοκίνητα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ