Τρίτη 27 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ «ΣΑΦΑΡΙ» ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Αλλες 1.226 κλήσεις «κόπηκαν» από τους άνδρες και της γυναίκες της Τροχαίας Αττικής, σε οδηγούς τροχοφόρων στο κέντρο της Αθήνας, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Προχτές βεβαιώθηκαν 618 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση εκ των οποίων, 419 σε επιβατικά οχήματα, 15 σε δημόσιας χρήσης οχήματα, 183 σε δίκυκλα και μία σε φορτηγό. Επίσης, το Σάββατο «κόπηκαν» 608 κλήσεις. Οι 476 ήταν σε αυτοκίνητα, 18 σε ταξί, 106 σε μοτοσικλέτες και οκτώ σε φορτηγά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Νέες επιχειρήσεις με πρόσχημα την καταπολέμηση του λεγόμενου παρεμπορίου έγιναν Σάββατο και Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας. Προχθές, οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στις οδούς Ζήνωνος, Κεραμεικού, Αγ. Κωνσταντίνου και Πειραιώς καθώς και γύρω από το Σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν 45 άτομα, συνέλαβαν δύο άνδρες που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, ενώ κατάσχεσαν προϊόντα. Το Σάββατο, έγιναν έλεγχοι σε Πεδίον του Αρεως και πλ. Βικτωρίας και προσήχθησαν 27 άτομα.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ «ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ»: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ο «μικρός» και ο «μεγάλος» δακτύλιος για τα οχήματα. Ο «μικρός» δακτύλιος αφορά το κέντρο της Αθήνας και ο «μεγάλος» το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο. Στο «μικρό» (Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπ. Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Αμβρ. Φραντζή - Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός - Κωνσταντινουπόλεως - Αχιλλέως - Πλ. Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - Πατησίων - Αλεξάνδρας) κυκλοφορούν τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με ειδικές άδειες κυκλοφορίας, τα ηλεκτρικά οχήματα και τα οχήματα περιβαλλοντικής κατηγορίας Euro 5 και Euro 6 ή μεταγενέστερης και τα οχήματα που χρησιμοποιούν υγραέριο ή φυσικό αέριο. Στο «μεγάλο» δακτύλιο, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων αλλά και των λεωφορείων πως έχουν ως πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα προγενέστερη της 1-1-1990. Εξαιρούνται τα τμήματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, η Λ. Κηφισού και η Λ. Αθηνών. Τα μέτρα ισχύουν από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη από τις 7 το πρωί έως 8 το βράδυ και την Παρασκευή από τις 7 έως τις 3 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 11/7/2014.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ