Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΙΕΘΝΗ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ με πυροβολισμούς σημειώθηκε χτες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Πόντου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Οπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις δράστες έφτασαν στο κατάστημα με μοτοσυκλέτες και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά την έξοδό τους από τη ΔΕΗ, ένας από τους ενόπλους πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη τους προκειμένου να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

ΚΛΗΣΕΩΝ συνέχεια και προχθές στο κέντρο της Αθήνας, στα πλαίσια του μέτρου κατά της παράνομης στάθμευσης. Οι τροχονόμοι που βρέθηκαν στους δρόμους, έκοψαν 845 κλήσεις σε 731 αυτοκίνητα, εννέα ταξί, 97 μοτοσυκλέτες και οκτώ φορτηγά. Εκτός από τα στυλό που πήραν «φωτιά» ίδια τύχη είχαν και τα κατσαβίδια καθώς αφαιρέθηκαν 57 ζευγάρια πινακίδες, 38 από αυτοκίνητα και 19 από δίκυκλα.

ΜΙΑ 36ΧΡΟΝΗ αναζητείται στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται να προσπάθησε να εξαπατήσει μία ηλικιωμένη. Οπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη προσέγγισε την ηλικιωμένη και την έπεισε -λέγοντάς της πως γνωρίζει το γιο της- ότι μπορεί να βγάλει σύνταξη. Ετσι, της απέσπασε το ποσό των 1.100 ευρώ για να πληρώσει τα έξοδα των διαδικασιών για την υποτιθέμενη σύνταξη και εξαφανίστηκε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ