Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν χτες στις 08:31 οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθήνας και του Εργαστηρίου Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η δόνηση προήλθε από απόσταση 287 χλμ. δυτικά της Αθήνας και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στα 12 χλμ. βόρεια του Αργοστολίου.

Δύο ακόμη άτομα κρίθηκαν χτες προφυλακιστέα για το φόνο του Κώστα Κατσούλη, στο παιχνίδι της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό. Οι δύο άνδρες - ένας 26χρονος και ένας 34χρονος - κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Νεκρή βρέθηκε κοντά στο μαντρί της σε αγροτοκτηνοτροφική περιοχή στη Βασκίνα Κυνουρίας, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Λεωνίδιο, 40χρονη κτηνοτρόφος, πολύτεκνη, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Φέρεται να είναι πυροβολημένη δύο φορές στην τραχηλική χώρα. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Καμένος μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας Χανιώτης. Ανδρες της Ασφάλειας Χανίων έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητά του. Για την Αστυνομία όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ