Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΔΑΕ: Προκαταρκτική εξέταση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», σύμφωνα με το οποίο το μέλος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Ιάκωβος Βενιέρης αμειβόταν για συνεργασία του από την εμπλεκόμενη στην υπόθεση των υποκλοπών εταιρεία ERICSSON, διέταξε χτες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Παναγιώτης Πούλιος.

ΣτΕ: «Παγώνει» με απόφαση του ΣτΕ ο διορισμός του γενικού διευθυντή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Ν. Μπ., καθώς κρίθηκε ότι στην απόφαση του ειδικού υπηρεσιακού συμβουλίου δεν υπάρχει έστω και συνοπτικά «εξατομικευμένη για κάθε υποψήφιο κρίση» και πως απαιτείται η σύνταξη πρακτικού «ως εγγύηση διαφάνειας» των προφορικών συνεντεύξεων.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Ενας 25χρονος, πρώην αθλητής της ελευθέρας πάλης, είναι ο δράστης - σύμφωνα με την Αστυνομία - της απόπειρας δολοφονίας ενός 35χρονου πρωταθλητή του αθλήματος έξω από το γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Μπάμπης Χολίδης» στο Μενίδι.

ΚΙΛΚΙΣ: Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Κιλκίς, μέλος της ΟΓΕ, την Κυριακή 4 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα. Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Με τα λόγια αυτά η Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου καλεί τους δημότες και τις δημότισσες να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 4 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ