Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΣΘΜΑ:Την απόσυρση της παρτίδας 1704 λήξεως 4/2008 του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος SERETIDE Diskus (50+250) mcg/dose, της εταιρείας GLAXOSMITHKLINE, το οποίο χρησιμοποιείται από ασθενείς που έχουν άσθμα, ανακοίνωσε χτες ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ύστερα από την απολογία του σε τακτικό ανακριτή, ο αστυνομικός ο οποίος ανήκει στην Αντιτρομοκρατική και είχε πυροβολήσει και σκοτώσει ένα άτομο μετά τη ληστεία της Κυριακής σε κατάστημα διατροφής «Everest» στο Μαρούσι.

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ:Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στη Δ΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι τρεις Βούλγαροι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, κατηγορούμενοι ότι επί τέσσερις μήνες βασάνιζαν συστηματικά 37χρονη οικονομική μετανάστρια από τη Βουλγαρία, στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ: Στη φυλακή θα οδηγηθεί και πάλι η Κ. Μπουρμπούλια, καθώς ο Αρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο η πρώην ανακρίτρια αποφυλακίστηκε υπό όρους.

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ οι δύο από τους οκτώ αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου σπουδαστή, στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απολογίες και των άλλων 6 αστυνομικών. Οι δύο αστυνομικοί, που απολογήθηκαν χτες, αρνήθηκαν ότι ξυλοκόπησαν τον σπουδαστή. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι η σύλληψή του έγινε κατόπιν υπηρεσιακής εντολής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ