Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου, κάθισε ένας από τους χαροκαμένους γονείς των 21 μαθητών, από το Μακρυχώρι Ημαθίας, που χάθηκαν στο μακελειό των Τεμπών. Παρά την αθωωτική απόφαση του εισαγγελέα της έδρας, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, με τριετή αναστολή. Το περιστατικό, για το οποίο κατηγορήθηκε, είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το απόγευμα μαινόταν μέχρι αργά το βράδυ στην Αργαλαστή του Πηλίου. Το έργο της κατάσβεσης ήταν δύσκολο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν κινδύνευσαν οι εξοχικές κατοικίες που υπάρχουν στην περιοχή.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μια δημόσια δασική έκταση 600 στρεμμάτων σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής (θέση Αιξωνή στη Γλυφάδα) προσπάθησαν να σφετεριστούν ένας δικηγόρος, ένας έμπορος και μια συμβολαιογράφος με πλαστά έγγραφα. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε χτες στον Τζων Κωνσταντινίδη, δικηγόρο και στον Κ. Γεωργίου, έμπορο, ποινές κάθειρξης 12 χρόνων, ενώ η Δ. Σεχιώτη, συμβολαιογράφος, τιμωρήθηκε με κάθειρξη 10 ετών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ