Τετάρτη 25 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» πρωτοετής φοιτητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του, ο φοιτητής γύρω στις 4.30 μμ, βρισκόταν στην ταράτσα ημιωρόφου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όταν ξαφνικά οι συμφοιτητές του τον είδαν να γλιστράει και να πέφτει στο κενό.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Φωτιά εκδηλώθηκε χτες το πρωί σε περιοχή μεταξύ Παλιουρίου και Γλαρόκαβου στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, η οποία γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η πυρκαγιά που αποτέφρωσε 4 περίπου στρέμματα δασικής έκτασης, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και συγκεκριμένα στην προσπάθεια αγρότη να κάψει κλαδιά στο χωράφι του.

ΕΝΤΑΣΗ επικράτησε χτες το μεσημέρι έξω από το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, όπου κατέληξε πορεία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 92 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την Αστυνομία, όταν επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να θυροκολλήσουν ψήφισμα. Επειτα από διαπραγματεύσεις, αντιπροσωπεία τους κόλλησε το ψήφισμα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής σε κορμό δέντρου, μπροστά στο τουρκικό προξενείο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ