Σάββατο 28 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρ. Κεδίκογλου, με προφορική εντολή προς τους προϊσταμένους των τμημάτων του ζητά να μην επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να διαβάζουν τις δικαστικές αποφάσεις, αν δε δώσει ο ίδιος έγκριση μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος από το δημοσιογράφο. Η εντολή του Ρ. Κεδίκογλου δόθηκε με πρόσχημα την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τη στιγμή που οι αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου δημοσιεύονται υποχρεωτικά στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ στο ΣτΕ υπάρχει πρόσβαση των δημοσιογράφων στο σκεπτικό της υπόθεσης. Ανάλογους περιορισμούς ο Ρ. Κεδίκογλου βάζει και στους δικηγόρους, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες δικηγόρων και πολιτών.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, γιατί αντικατέστησε σκληρό δίσκο φορητού υπολογιστή με προσωπικά δεδομένα, χωρίς να ενημερώσει τον κάτοχό του.

ΑΙΤΗΜΑ για την κατάρτιση της προκήρυξης και τη διενέργεια διαγωνισμού πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας 524 μόνιμων θέσεων για τη στελέχωση των ΚΕΠ, απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών προς το ΑΣΕΠ.

ΠΕΘΑΝΕ χτες σε ηλικία 65 ετών, ο πρώην δήμαρχος Αυλώνα Ατικής, Δημήτρης Κυριακού και κηδεύεται σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, από το ναό του Αγίου Αντωνίου Αυλώνα. Ο Δ. Κυριακού διατέλεσε επί τρεις τετραετίες (1991-2002) δήμαρχος Αυλώνα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ