Πέμπτη 17 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΙΚΑΙΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών διοργανώνει σήμερα, στις 10 π.μ., ο Δήμος Νίκαιας μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και τους εκπαιδευτικούς της πόλης, διεκδικώντας τη χρηματοδότηση του δήμου για τη συντήρηση των Σχολικών Μονάδων. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, το σύνολο σχεδόν όλων των Σχολικών Μονάδων της πόλης έχει ανάγκες συντήρησης και σύμφωνα με τις μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου απαιτείται το ποσό των 3.500.000 ευρώ για την ουσιαστική αναμόρφωση των σχολείων της Νίκαιας.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ οδηγήθηκε χθες μετά την απολογία του στην 26η ανακρίτρια ο οδηγός ταξί που κατηγορείται ως συναυτουργός στη δολοφονία του αρχηγού του Συνδέσμου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον Κολωνό, Μιχάλη Φιλόπουλου, στα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Λαυρίου.

ΝΕΦΟΣ: Στο νέφος πνίγηκε χτες η Αθήνα, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική τους, αντί να το καταπολεμήσουν το θεριεύουν. Συγκεκριμένα, το όζον ξεπέρασε το όριο ενημέρωσης κοινού για 3 ώρες στους Θρακομακεδόνες και για δύο ώρες στη Λυκόβρυση. Αυξημένες όμως τιμές παρατηρήθηκαν και στο διοξείδιο του αζώτου και στο διοξείδιο του θείου.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ: Υποσχέσεις και ...κατανόηση για τα αιτήματά τους έλαβαν χτες οι πυροσβέστες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρα, κατά τη διάρκεια χτεσινής συνάντησης. Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής δουλεύουν χωρίς μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, με 3.500 κενές οργανικές θέσεις στην υπηρεσία τους.

ΠΟΑΣΥ: Τη διεξαγωγή διαμαρτυρίας τη μέρα του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου του Τσάμπιονς Λιγκ αποφάσισαν χτες οι αστυνομικοί στο ΓΣ της ΠΟΑΣΥ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ