Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ: Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της χτες το μεσημέρι, αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη Λ. Σπάτων, στο ύψος του κτήματος Νάσιουτζικ, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας νεαρός, παρέσυρε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα. Αστυνομικοί της Τροχαίας, που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον οδηγό.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις σχετικά με τη λειτουργία των λατομείων, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Η υπόθεση αφορά τα μεταλλεία που βρίσκονται στην περιοχή Μερέντα και εξακολουθούν να λειτουργούν παρά την απόφαση του νομάρχη για σφράγισή τους από τον περασμένο Ιούλιο και την απόφαση του ΣτΕ για αναστολή λειτουργίας τους, γεγονός που έχει προκαλέσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, παρέδωσε η διοίκηση του Δήμου της Αθήνας φάκελο που περιέχει ενυπόγραφες καταγγελίες οι οποίες σχετίζονται με ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις, τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της καθαριότητας του δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ