Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗμέχρι 29 Φλεβάρη 2008 δόθηκε στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων φόρων, τελών και εισφορών υπέρ του Δημοσίου δόθηκε σε επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους στις πυρόπληκτες περιοχές. Με υπουργική απόφαση, στις πυρόπληκτες περιοχές περιλαμβάνονται και οι Δήμοι Αιγίου, Ακράτας, Διακοπτού, Συμπολιτείας, Αιγείρας και Ερινεού του νομού Αχαΐας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΗ: Δεκτή έκανε αργά χτες το βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος, την παραίτηση που υπέβαλε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδρέας Κόης, ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς - οικογενειακούς λόγους. Η παραίτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν από το τέλος του καλοκαιριού. Σήμερα, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ το οποίο θα επιλέξει τον νέο αρχηγό του Σώματος.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ: Τον αποκλεισμό της από την αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος που θα συναντήσει σήμερα τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών».

ΔΙΚΗ ΠΛΕΥΡΗ: Συνεχίστηκε χτες με καταθέσεις μαρτύρων στο Τριμελές Εφετείο η δίκη του ιδρυτή του κόμματος της 4ης Αυγούστου και εκ των ιδεολογικών εκφραστών της Χούντας, Κώστα Πλεύρη και των υπευθύνων της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων για τα όσα έχει γράψει στο βιβλίο του και δημοσίευσε η εφημερίδα σχετικά με το Ολοκαύτωμα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ