Τρίτη 29 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» και η «Κίνηση Νέων Ασκούμενων Μαχόμενων Δικηγόρων» προσκαλούν σήμερα σε συγκέντρωση τους δικηγόρους στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης Μανώλης Κοκκινάκης με θέμα: «Η οργάνωση της αντίστασης των μισθωτών και μαχόμενων αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων της Αθήνας στα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα και η συμμετοχή της παράταξης στις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ χτες για τα πλοία που ελλιμενίζονται σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα, λόγω των θυελλωδών ανέμων έως και 10 μποφόρ. Στον Αργοσαρωνικό εκτελούνταν δρομολόγια μόνον με πλοία κλειστού τύπου. Με ευθύνη των πλοιάρχων, και μόνο με πλοία κλειστού τύπου, εξυπηρετούνταν οι επιβάτες της γραμμής Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα, Ηγουμενίτσα - Λευκίμμη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ στο Αταλαντονήσι, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι της Αταλάντης, βρίσκονταν χτες 75 κυνηγοί καθώς κανένα σκάφος δεν ήταν δυνατόν να τους παραλάβει λόγω της κακοκαιρίας. Τελικά, οι κυνηγοί απεγκλωβίστηκαν με ιδιωτικό σκάφος αργά το απόγευμα.

ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΠΛΟΙΟΥ: Οπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, φορτηγό πλοίο, με σημαία Παναμά, απέπλευσε, χωρίς φορτίο, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά εξαιτίας της κακοκαιρίας καθηλώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ν. Μηχανιώνας. Ολα τα μέλη του πληρώματος είναι καλά, το πλοίο δεν έχει υποστεί ζημιές και η περιοχή δεν απειλείται από ρύπανση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ