Σάββατο 5 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΙΑ ξέσπασε χτες στις 5.10 το πρωί σε ξενοδοχείο στη θέση Γρίμποβο της Ναυπάκτου, στο οποίο διέμεναν στο πλαίσιο της 5ήμερης εκδρομής, 53 μαθητές του 3ου Λυκείου «Τζάνειου» του Πειραιά, 4 καθηγητές, ένας οδηγός, ένας συνοδός, καθώς και 11 ενοικιαστές του ξενοδοχείου. Η Πυροσβεστική εκκένωσε το ξενοδοχείο, ενώ ένας μαθητής που βοηθούσε στην εκκένωση μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ έπληξε προχτές το απόγευμα το Δήμο Λαγανά στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣμε περιοριστικούς όρους έως ότου δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, αφέθηκε χθες ο Δ. Βρακατσέλης, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών για το θάνατο του πρώην διοικητή του ΙΚΑ Γ. Βαρθολομαίου το Φλεβάρη του 2007. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας καταδίκασε τον Δ. Βρακατσέλη σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή, κάνοντας ομόφωνα δεκτή σχετική πρόταση της εισαγγελέα της έδρας Ευδοκίας Πούλου, η οποία ζήτησε τόσο τη μετατροπή της κατηγορίας όσο και τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών της συζύγου του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ για τον πρωτομάρτυρα της αγροτικής ιδέας, Μαρίνο Αντύπα, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Κεφαλληνίων και Ιθακησίων τη Δευτέρα, 7 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γεράσιμος Ρηγάτος, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής, επίτιμος διδάκτωρ Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, λογοτέχνης και ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ