Τρίτη 8 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: Ενας 30χρονος αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στην κατοχή του είχε δύο χάπια «Voulbegal», μία σιδερογροθιά και ένα πλαστικό καλαμάκι κομμένο που περιείχε υπολείμματα σκόνης. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν χάπια που εντάσσονται στις ναρκωτικές ουσίες. Αξίζει να σημειωθεί πως - σύμφωνα με πληροφορίες - ο 30χρονος είναι ο αστυνομικός που είχε καταγγείλει επίθεση εις βάρος του, πριν από περίπου 15 μέρες, στο κέντρο της Αθήνας. Από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που είχε σημειωθεί, είχε τραυματιστεί ένας αλλοδαπός - ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό - και έχουν αναγνωριστεί άλλοι τρεις.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΟΛΕΪ: Δύο βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι, νωρίς χτες το πρωί, σε τρόλεϊ στην οδό Καισαρείας στο Βύρωνα. Από την επίθεση, για την οποία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, προκλήθηκε πανικός στους επιβάτες. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του οδηγού, η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ: Ερευνα σχετικά με την καταγγελία μίας γυναίκας περί σωματικής βίας αλλά και βιασμού από πέντε αστυνομικούς στο Τμήμα Ασφαλείας Τριπόλεως, ξεκίνησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Η γυναίκα κρατούνταν στο παραπάνω Τμήμα καθώς είχε σχηματιστεί εις βάρος της - καθώς και ενός ατόμου ακόμα - δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία και αντιποίηση. Από την πλευρά της, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως στη φάση της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε πως η γυναίκα κατήγγειλε ότι ένστολοι τη χτύπησαν, αλλά από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ