Τρίτη 27 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτης Πούλιος, σύμφωνα με το νόμο 3625/07 επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων κατηγορουμένων στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΓΙΑ 17Η ΗΜΕΡΑ χτες την κατάληψη στους ταινιόδρομους μεταφοράς τέφρας και λιγνίτη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης οι κάτοικοι Ρυακίου και Αγ. Δημητρίου του Δήμου Ελλησπόντου, διεκδικώντας προσλήψεις ανέργων και λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι τέσσερις από τις πέντε μονάδες του ΑΗΣ λειτουργούν με μειωμένα φορτία, ενώ παρατηρούνται μεγάλες συγκεντρώσεις τέφρας στην αυλή του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας των ταινιόδρομων.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΣΑ στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να σταματήσουν οι «εισπρακτικές εταιρείες» να λειτουργούν, καθώς κινούνται εκτός νομιμότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες πώλησης ηλεκτρικών ειδών, κινητής τηλεφωνίας, εμπορικά καταστήματα κλπ. έχουν αναθέσει «το κυνήγι» των εισπράξεων σε τέτοιες εταιρείες.

ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ύψος της Ασσήρου, προχώρησαν το Σάββατο, επί μία ώρα, οι κάτοικοι του Δήμου Ασσήρου, που διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα απαραίτητα έργα, που θα διασφάλιζαν τη σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυρορράχης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ