Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς εάν προτίθενται να ενισχύσουν οικονομικά το Δήμο Αιθήκων του Ν. Τρικάλων για τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων Πολιτικής Προστασίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για να ενισχυθεί οικονομικά ο Δήμος Αιθήκων του Νομού Τρικάλων, ώστε να εκτελεστούν όλα τα αναγκαία έργα για να επιλυθεί το πρόβλημα υδροδότησης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς ποια άμεσα μέτρα θα πάρουν ώστε να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προστασίας της παραλίας της «Παρίσαινας» στο Χορευτό Ζαγοράς Πηλίου, πριν γίνει γεγονός μη αναστρέψιμο η περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται εκεί.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Βέρα Νικολαΐδου και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν, ώστε και οι Δήμοι Μεθάνων και Τροιζήνας να ενταχθούν στη Γ΄ Ζώνη Κινήτρων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης προγραμμάτων σε βασικούς παραγωγικούς τομείς όπως ο τουρισμός, η μεταποίηση και ο πρωτογενής τομέας, με σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς:

  • Τι προτίθενται να κάνουν για τη συνέχιση της καταβολής του επιδόματος σίτισης και στέγασης των σπουδαστών του ΤΕΙ Σερρών.
  • Αν θα πάρουν τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα της δωρεάν σίτισης και στέγασης για όλους τους φοιτητές και σπουδαστές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς:

  • Τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση παράδοσης του λεωφορείου και την ταλαιπωρία που υφίστανται αυτή τη στιγμή οι μαθητές του 2ουΕιδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου.
  • Αν με τη νέα σχολική χρονιά θα έχει λυθεί το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα γίνει άμεσα η εξατομίκευση των ζημιών από τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία στην περιοχή Αγιάς του Νομού Λάρισας και αν θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί για το 100% των ζημιών που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους και σε πόσο χρονικό διάστημα θα πάρουν αποζημιώσεις.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε να πάψει η αυθαίρετη καταπάτηση των δικαιωμάτων από την εργοδοσία και να αποδοθούν στους εργαζόμενους του Ν. Μαγνησίας όλα τα οφειλόμενα από την αρχή του έτους.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ