Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε να προσληφθεί όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό για τη φύλαξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας καθώς και όλων των δημοτικών σχολείων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα επέμβουν ώστε να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια που έχει περικόψει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Βέροια - Νάουσα - Εδεσσα - Φλώρινα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα παρέμβει για να ματαιωθεί η κατάργηση του υποπρακτορείου της ΔΕΗ στον Τύρναβο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε τι ενέργειες θα προχωρήσει, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα των ψαράδων για την επέκταση του μόλου στο «καλό λιμάνι» Σκαλοχωρίου του Δήμου Καλλονής στη Μυτιλήνη.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν σκοπεύει να ικανοποιήσει το αίτημα των κατοίκων του νησιού Λήμνου, το οποίο εκφράζεται και σε σχετική ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, για την αναστολή των περικοπών δρομολογίων των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» από την Αθήνα προς τη Λήμνο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ