Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των καλλιεργητών ακτινιδίων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιγάνης Ν. Λάρισας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό εάν θα διατάξει συγκεκριμένη έρευνα, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία, που σύμφωνα με το Σωματείο έγινε σε βάρος μιας εργαζόμενης, καθαρίστριας από το 20ό Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, που απολύθηκε, ενώ αμειβόταν με 333 ευρώ (!) το μήνα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος και Γιάννης Γκιόκας ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για να ακυρωθεί αυτή η αυθαίρετη αντιμετώπιση των μισθωτών εργαζομένων σε γεωργικές, κτηνοτροφικές και αλιευτικές επιχειρήσεις που ασφαλίζονται στον ΟΓΑ και να ενταχθούν άμεσα στο ΙΚΑ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μανωλάκου Διαμάντω και Νικολαΐδου Βέρα ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει, έτσι ώστε να αποκατασταθούν άμεσα τα κτιριακά προβλήματα στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Πειραιά και να μη διατρέχει κανείς μαθητής και καθηγητής του σχολείου κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, αν θα επέμβουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε ο καθαρισμός των αρδευτικών και στραγγιστικών δικτύων της περιοχής Χαλάστρας Θεσσαλονίκης να γίνεται αποκλειστικά με μηχανικά μέσα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα λάβει άμεσα η κυβέρνηση, ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ροδόπολης - Σερρών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η κατασκευή του κολυμβητηρίου στο Κιλκίς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε τι ενέργειες θα προχωρήσει η κυβέρνηση και τι μέτρα θα πάρει για την προστασία της ζωής, της ασφάλειας, της υγείας των εργαζομένων στο Νομό της Εύβοιας, όπου τα εργατικά ατυχήματα βρίσκονται σε έξαρση.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι συγκεκριμένα μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων του Γυναικολογικού - Μαιευτικού τμήματος και της Αίθουσας τοκετών του Νοσοκομείου Τρικάλων και με ποιο χρονοδιάγραμμα;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Κώστας Καζάκος, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα πρόκειται να πάρουν για να δημιουργηθούν δημόσιοι χώροι άθλησης στην Κύθνο, ώστε να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτούς όλοι οι κάτοικοι του νησιού και ιδιαίτερα οι νέοι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ