Σάββατο 18 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Γιάννης Πρωτούλης και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι ενέργειες θα κάνει για την άρση της αναστολής λειτουργίας της Α΄ Τάξης του Εσπερινού Γυμνασίου Τρίπολης και για τη στήριξη της νυχτερινής εκπαίδευσης, ώστε κανένα παιδί της βιοπάλης να μη στερηθεί τη βασική του μόρφωση;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Γιάννης Πρωτούλης, Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Γκιόκας, Γιάννης Ζιώγας, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για την αύξηση του μηνιαίου μισθού των στρατευμένων, παίρνοντας υπόψη και τις περιπτώσεις ειδικών κατηγοριών (έγγαμοι, έγγαμοι με παιδιά κλπ.), ώστε να μπορούν να καλύπτουν τα έξοδά τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι άμεσα μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την ανέγερση μέσα στο σχολικό έτος 2008-09 νέου διδακτηρίου του 26ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στη συνοικία του Μπαταργιά στη Χαλκίδα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς σε τι ενέργειες θα προχωρήσει η κυβέρνηση για την άμεση κατασκευή όλων των αναγκαίων έργων για την άρδευση του παραδοσιακού ελαιώνα της Αμφισσας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό εάν προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει το ταχύτερο στη χρηματοδότηση και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε να γίνουν το γρηγορότερο όλα τα αναγκαία εγγειοβελτιωτικά έργα στο Νομό Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής, Λιάνα Κανέλλη και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν για να διαφυλάξουν τις δημόσιες και δημοτικές δασικές εκτάσεις από τις διεκδικήσεις της Μονής Αγίας Τριάδας των Μετεώρων στο Ν. Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει, ώστε να αναβαθμιστεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης σε Πυροσβεστική Υπηρεσία, να στελεχωθεί με επαρκές προσωπικό και να ενισχυθεί με οχήματα, άλλα μέσα και υποδομές.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ