Πέμπτη 22 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό ποια μέτρα θα πάρει για την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων, μέσω προγραμμάτων stage, σε διάφορες υπηρεσίες (ΟΤΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ) στη Μαγνησία, που τους οφείλονται μισθοί από τον Οκτώβρη 2008 και ποια μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει για την αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Πορταριάς στο Νομό Μαγνησίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό για τα μέτρα που θα λάβει, ώστε να αποδοθούν άμεσα όλα τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της εταιρείας ΑΙΘΩΝ ΑΕ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό για ποιους ακριβώς λόγους απορρίπτονται στο Νομό Κερκύρας οι αιτήσεις για χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας σε άτομα που έχουν όλα τα νόμιμα προσόντα για την απόκτησή της και τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την οριστική αλλά και τη θετική αντιμετώπιση του προβλήματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν ώστε να εφαρμοστεί η 2258/2007 απόφαση του Ε' Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας, που ακύρωνε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας «ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» και να γίνει δεκτή η 93/22-12-2008 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν ώστε να δοθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν ώστε

  • Να επιστρέψουν έγκαιρα μαθητές και εκπαιδευτικοί σε ασφαλείς σχολικές αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς, μετά την πτώση σοβάδων από τις οροφές των αιθουσών.
  • Η επίβλεψη των σχολικών κτιρίων κατά την κατασκευή τους να είναι διαρκής και λεπτομερής, για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μαθητών και εργαζομένων.
  • Πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου να γίνεται επισταμένος έλεγχος για την ασφάλεια των διδακτηρίων.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ