Τρίτη 17 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν πρόκειται να λάβουν μέτρα ώστε οι κάτοικοι του Δήμου Καλλινδίων αλλά και άλλων περιοχών της Επαρχίας Λαγκαδά, να πληρώνουν την ίδια τιμή εισιτηρίου με τους κατοίκους των άλλων γειτονικών δήμων, για τη μετακίνησή τους από και προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλους προορισμούς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν έχει πράγματι σχεδιαστεί και δημοπρατηθεί το έργο της οδικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Δήμο Καλλινδίων νομού Θεσσαλονίκης, μέσω Χορτιάτη και πότε θα κατασκευαστεί.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν θα παραχωρηθούν οι αποθήκες του Ε.Ο. Καπνού στο Δήμο Καλλινδίων Θεσσαλονίκης και αν θα δοθεί η ανάλογη χρηματοδότηση για την πολιτιστική αξιοποίησή τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη, Σοφία Καλαντίδου και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει, ώστε να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός σε βάρος των εργαζομένων στη δακοκτονία και άμεσα να πληρωθούν όλα όσα δικαιούνται.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την προστασία του Πηλίου από την καταστροφή της φυσικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ