Παρασκευή 24 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, Βέρα Νικολαΐδου και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι προτίθεται να κάνει για την άμεση χρηματοδότηση του έργου του φράγματος του Γαδουρά στη Ρόδο και την γρήγορη αποπεράτωσή του.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν άμεσα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εφαρμόζοντας το νόμο, προχωρήσει στην αφαίρεση των ογκόλιθων που τοποθέτησε στην παραλία του ΞΕΝΙΑ Ουρανούπολης η εταιρεία που έχει την εκμετάλλευσή του με χρέωση σ' αυτή της όποιας δαπάνης προκύψει.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό ποια συγκεκριμένα μέτρα θα πάρει, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, αλλά και τη στήριξη των ανέργων στην περιοχή της Μαγνησίας, όπως και για τον έλεγχο των επιχειρήσεων που καταστρατηγούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τα γενικότερα εργασιακά - ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί του Πηλίου άμεσα για το σύνολο των καταστροφών που έχουν υποστεί.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ