Σάββατο 2 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Ζιώγας, Κώστας Καζάκος και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε οι μονογονεϊκές οικογένειες να ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις μεταγραφές φοιτητών λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες διαβίωσής τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Διαμάντω Μανωλάκου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι άμεσα μέτρα θα πάρουν για να παραχωρηθεί με νομοθετική ρύθμιση ολόκληρος ο χώρος του Αρμού και ολόκληρη η δυτική - τερματική προβλήτα, εξ ολοκλήρου στο δήμο και το λαό του Περάματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να αναστείλει το σχεδιασμό δημιουργίας νεκροταφείου πλοίων στα λιμάνια των τουριστικών Δήμων Ιτέας και Γαλαξιδίου, που βρίσκονται στην περιοχή του Δελφικού τοπίου, περιοχή χαρακτηρισμένη ζώνη NATURA, μετά την αρνητική απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων των αντίστοιχων Δήμων αλλά και των κατοίκων της περιοχής που είχαν ξεσηκωθεί κατά το παρελθόν.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν για την κατασκευή ισόπεδης διασταύρωσης στο σημείο που διασταυρώνεται η σιδηροδρομική γραμμή Τρικάλων - Καλαμπάκας με την περιφερειακή Τρικάλων ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν ώστε να εκτελεστούν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα για τη θωράκιση της περιοχής, και να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν, όπως ζητά με υπόμνημά του και ο Δήμος Πιαλείων Ν. Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να επαναλειτουργήσει η υπηρεσία είσπραξης λογαριασμών στο υποκατάστημα της ΔΕΗ του Δήμου Αργαλαστής για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και η επιβάρυνσή τους με επιπλέον δαπάνες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ