Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν για την προστασία της υγείας των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας Ν. Τρικάλων, τη μη εγκατάσταση του Υποσταθμού στον προαύλιο χώρο του σχολείου και την εξεύρεση από τη ΔΕΗ άλλης λύσης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Τάκης Τσιόγκας και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι συγκεκριμένα μέτρα πρόκειται να πάρει ώστε να υλοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων για τη δημιουργία Βυζαντινού Μουσείου στη Ν. Αγχίαλο στην κατεύθυνση διατήρησης και ανάδειξης των μνημείων της περιοχής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει προκειμένου να επισκευαστούν ή να αγοραστούν νέα μηχανήματα Χόλντερ από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας, ώστε να επαρκούν και να εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει για την απομάκρυνση όλων των επικίνδυνων υλικών αμιάντου από το Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία των εργαζομένων και των ασθενών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια μέτρα θα πάρει για τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου και την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος στο Ν. Λάρισας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ