Σάββατο 12 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι άμεσα μέτρα θα πάρει για να αποκτήσει το Κέντρο Υγείας Αίγινας σύγχρονα εξοπλισμένο ασθενοφόρο, με επαρκές και ειδικευμένο μόνιμο προσωπικό και για τις 3 βάρδιες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίλα Καφαντάρη και Δήμος Κουμπούρης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση προκειμένου η εταιρεία «Εθνική Κεφαλαίου Α.Ε. Διαχειρίσεως Ενεργητικού και Παθητικού» να καταβάλει άμεσα, όπως είναι υποχρεωμένη, τα ποσά και τους νόμιμους τόκους που δικαιούνται οι 21 πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας «Α.Ε. Γεωργική Βιομηχανία».

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Αχιλλέας Κανταρτζής, Νίκος Γκατζής και Γιώργος Μαρίνος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ