Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Μωραΐτης και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποια μέτρα θα πάρουν ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στη 18η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων των Νομών Αρτας και Πρέβεζας και να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό που είναι αναγκαίο για την ομαλή της λειτουργία.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής καλούν τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο κανονισμός της Βουλής, όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση 12 μηνών, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Κώστας Καζάκος, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά, Κώστας Αλυσανδράκης και Γιάννης Ζιώγας καλούν τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει, μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, πίνακες με τις χρηματοδοτήσεις από τα έσοδα του ΟΠΑΠ, με τα ποσά και την αιτιολογία ανά Φορέα, κατά τα έτη 2000 έως και το 2007, για όλες τις ΜΚΟ, τα Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου ή Ιδιωτικού Δικαίου, είτε αυτά τα κονδύλια προέρχονται μέσω του ειδικού λογαριασμού, είτε εκτός αυτού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Νίκος Γκατζής και Ελπίδα Παντελάκη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποια άμεσα μέτρα θα πάρουν και με ποιο χρονοδιάγραμμα, για την υλοποίηση των έργων επέκτασης του αεροδρομίου στη Μυτιλήνη, κατασκευής νέων αεροδιαδρόμων και κτιρίων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση λειτουργία του βρογχοσκοπικού εργαστηρίου σε κατάλληλο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό ποια μέτρα σκοπεύει να πάρει, ώστε να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα η Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ