Σάββατο 5 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για να σταματήσουν κατασταλτικές ενέργειες, διώξεις, αλλά και ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων των πολιτών, όπως η δικαστική δίωξη σε βάρος κατοίκων του Δήμου Πολυκάστρου του Νομού Κιλκίς μετά από μήνυση της εταιρείας ΕΛ.ΒΙ.ΕΞ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς ποια μέτρα προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων στο εργοστάσιο της μονάδας «Siemens» στη Θεσσαλονίκη και για τη λειτουργία του εργοστασίου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν προτίθεται η κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει άμεσα την 9η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την εκπόνηση μελέτης και την εκτέλεση εργασιών για την ανάδειξη αρχαιολογικών μνημείων στο Τ. Δ. Χορτιάτη.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα επανεξετάσει το αίτημα του κ. Δημητρίου Τύπου για επανάκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Γιώργος Μαρίνος και Δήμος Κουμπούρης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς εάν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το αίτημα των κατοίκων του νησιού και θα ακυρώσει τις αποφάσεις της για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Σκύρου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Εύα Μελά, Λιάνα Κανέλλη, Κώστας Καζάκος και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να αντιμετωπιστεί η απαράδεκτη κατάσταση και να εξασφαλιστεί η δωρεάν και αξιοπρεπής στέγαση για όλους τους φοιτητές στη Σχολή Καλών Τεχνών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, Κώστας Αλυσανδράκης και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό ποια μέτρα θα λάβει το Υπουργείο ώστε η εταιρεία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» να σεβαστεί τη νομοθεσία και οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΣ», που βρίσκεται στο Νησάκι Κέρκυρας, να επαναπροσληφθούν χωρίς άλλα προβλήματα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ