Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για να χρηματοδοτηθούν άμεσα οι δήμοι της Λέσβου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στατικής επάρκειας που υπάρχουν στα σχολεία του νομού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην άμεση εκταμίευση κονδυλίων για την επισκευή των κτιρίων αλλά και την κατασκευή καινούριων στο Δήμο Βόνιστας, αποκλείοντας τις ΣΔΙΤ, έτσι που το σχολείο να ανταποκρίνεται ολόπλευρα στην αποστολή του.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Δήμος Κουμπούρης και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε οι αγρότες της Στερεάς Ελλάδας, που δεν έχουν εισπράξει την ενιαία ενίσχυση, να πληρωθούν άμεσα και όχι στις 30/6/2008 που τελειώνει η περίοδος των πληρωμών με βάση τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς των πλυντηρίων του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας ώστε οι εργαζόμενοι να μη βάζουν άλλο πια σε κίνδυνο την υγεία τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την κυβέρνηση αν θα καλυφθούν άμεσα τα κενά με μόνιμο προσωπικό για τη λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, ποια μέτρα θα πάρει ώστε ο τεχνολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός του Νοσοκομείου Καρδίτσας να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων νοσηλεύονται και να πάψει να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία ασθενών, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, αν θα προχωρήσει στην πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού ώστε το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καρδίτσας να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους κατοίκους του νομού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, ποια μέτρα θα πάρει και ποιο χρονοδιάγραμμα θα υπάρξει για τη δημιουργία φοιτητικής εστίας του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, αλλά και πώς σκοπεύει άμεσα να αντιμετωπίσει τις ανάγκες στέγασης των φοιτητών, μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Ελπίδα Παντελάκη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, τι μέτρα θα πάρει για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το ειδικό σχολείο Κορυδαλλού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ