Παρασκευή 25 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό γιατί δεν αντιμετωπίστηκε, σχεδόν δυο χρόνια τώρα, η έλλειψη γιατρών στο Δήμο Μουρεσίου Πηλίου και τι μέτρα θα πάρει για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Υγείας στο Δήμο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη, Γιώργος Μαυρίκος, Εύα Μελά, Γιάννης Πρωτούλης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, σε ποιες ενέργειες θα προβεί, για την προμήθεια του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου Παίδων του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» με όλο τον αναγκαίο και σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, που θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για τα παιδιά, μειώνοντας και προλαμβάνοντας τις σοβαρότατες παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Νίκος Μωραΐτης και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, ποια μέτρα θα πάρει για την αναστολή λειτουργίας του Κτηματολογίου Μυτιλήνης ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων και σε καθορισμένο εύλογο διάστημα να μπει τέλος στην ταλαιπωρία και οικονομική αιμορραγία των ιδιοκτητών ακινήτων του νομού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Σταύρος Σκοπελίτης και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, ποια μέτρα θα πάρουν σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, ώστε να δοθούν άμεσα όλα τα κονδύλια που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη επισκευή και συντήρηση του κτιρίου που στεγάζει το Γυμνάσιο - Λύκειο Σκοπέλου, προκειμένου να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταυρός Σκοπελίτης, Νίκος Γκατζής και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει λόγω της αύξησης της ποσότητας του πλαγκτόν στην περιοχή του Β. Αιγαίου, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους ψαράδες της Λήμνου και του Αγ. Ευστράτιου, να αντεπεξέλθουν στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτού του φαινομένου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, τι μέτρα θα πάρει ώστε να τελειώσει σύντομα η εκτίμηση της καταστροφής και η αποζημίωση των παραγωγών στις περιοχές των Δήμων Αρτέμιδας και Μηλεών του Νομού Μαγνησίας για το σύνολο των ζημιών που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση εκτίμηση και την αποζημίωση των χαλαζόπληκτων αμυγδαλοκαλλιεργητών στο Μικρό Περιβολάκι του Δήμου Βελεστίνου του Νομού Μαγνησίας;



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ