Σάββατο 3 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την Κυβέρνηση εάν θα δώσει άμεσα ουσιαστικές αποζημιώσεις στους παραγωγούς βίκου και όχι την εξευτελιστική αποζημίωση των 2 ευρώ το στρέμμα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει, ώστε να πάψουν να λειτουργούν οι παράνομες χωματερές, μολύνοντας το περιβάλλον και απειλώντας την υγεία των κατοίκων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την κυβέρνηση αν είναι διατεθειμένη να προβεί στη δημιουργία του φράγματος Σκοπιάς της Επαρχίας Φαρσάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής, Λιάνα Κανέλλη, Αχιλλέας Κανταρτζής και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ την Κυβέρνηση πότε προτίθεται να τελειώσει με τη διαδικασία υπογραφής των συμφωνιών για τη μεταφορά των εργασιακών ασφαλιστικών δικαιωμάτων των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, εάν άμεσα θα προχωρήσει στην εκτίμηση της καταστροφής και την αποζημίωση των παραγωγών για την καρπόπτωση στις δεντροκαλλιέργειες στην Επαρχία Τυρνάβου, μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχει εξαγγείλει για ανάλογες περιπτώσεις.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Γιάννης Ζιώγας, Αχιλλέας Κανταρτζής, Δήμος Κουμπούρης και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ την Κυβέρνηση σε πόσα σημεία του δικτύου του ΟΣΕ τα συστήματα φωτοσήμανσης δε λειτουργούν ή λειτουργούν με προβλήματα διακοπών και σε ποσό χρονικό διάστημα ο ΟΣΕ θα θέσει σε πλήρη λειτουργία το σύστημα φωτοσήμανσης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Ελπίδα Παντελάκη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ