Τετάρτη 30 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Μαυρίκος και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να εφαρμοστεί στην εταιρεία «Μηχανική ΑΕ», στην Πάτρα, η συλλογική σύμβαση εργασίας που έχει υπογράψει η Ομοσπονδία Οικοδόμων, το 5ήμερο, 7ωρο, 35ωρο, καθώς και τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και για να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει για να λυθούν άμεσα όλα τα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού της περιοχής και αν θα σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς των εργολάβων διαφόρων τομέων, που λειτουργούν ως σύγχρονα δουλεμπορικά γραφεία, με εργαζόμενους χωρίς ουσιαστικά εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα ανακληθεί ή όχι η από 22-11-2006 Απόφαση Νομιμοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών στην Παραλία Ιτεών Πατρών, αν θα καθαιρεθούν όλα τα παράνομα κτίρια και κατασκευές και πότε θα αποδοθεί ελεύθερος ο κοινόχρηστος χώρος στους κατοίκους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα ενισχύσει η Κυβέρνηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς με όλο τον απαιτούμενο αριθμό μονίμων πυροσβεστών, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό κλπ. και αν θα φροντίσει για την άμεση πληρωμή όλων των οφειλόμενων από την εργασία τους στις περσινές πυρκαγιές της Ηλείας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Νομό Λευκάδας και για να υλοποιηθεί το αίτημα για δημιουργία Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάλαιρο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το «Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο οικιστικού Πυρήνα ΟΕΚ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΙ"» στο Δήμο Πυλαίας Νομού Θεσσαλονίκης και πότε προβλέπεται η έναρξη ανέγερσης των κατοικιών αυτών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος, Βέρα Νικολαΐδου και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι προτίθεται να κάνει η Κυβέρνηση για την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Δήμου Καρπενησίου και την εξασφάλιση του δικαιώματος στην πλήρη - σταθερή εργασία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ